De valse oorlog van Wilders

CHarDe oorlog die Wilders ons wil doen geloven bestaat niet. Ja, natuurlijk is het oorlog, maar deze vindt plaats in het middenoosten tussen Moslims onderling. Als je de miljoenen slachtoffers van alleen al het conflict in Syrië  niet ziet, dan ben je echt steken blind. Maar dit is een oorlog van Moslims tegen Moslims en niet van de Moslims tegen het westen.

Daarom is het ook walgelijk dat deze dorpsgek dit gegeven gebruikt om mensen bang te maken en stemmen te trekken voor zijn eigen narcistische populistische doelen. Het leed van andere gebruiken voor je eigen glorie.

Niemand in het westen is in oorlog en ook onze vrijheid van meningsuiting is niet in gevaar. Wel zijn we zo nu en dan slachtoffer van mensen zonder remming van fatsoen, die zwakke mensen van geest gebruiken om hier aanslagen te plegen, om daar thuis profijt van te hebben en zo meer fundamentalistische medestanders te kweken.

Daarom nogmaals, het is wel oorlog, alleen niet met ons. In het hele midden oosten is er een oorlog bezig van mensen die in vrijheid willen zeggen wat ze willen, mannen die openlijk willen zeggen dat ze atheïst zijn of homoseksueel. Of vrouwen die ongesluierd over straat willen lopen of gewoon autorijden. Die oorlog is gaande, meneer Wilders en niet uw misselijkmakende schijn oorlog.

Als je toch nog een zin wil geven aan het vreselijk leed van wat zich in Parijs afspeelt, is het wel dat deze mensen zijn gestorven in de strijd om het vrije woord in Syrië en vele omringende landen en niet om het vrije woord hier in het westen. Want meneer Wilders gelukkig kan ik SCHRIJVEN WAT IK WIL.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s